BioShock Centrum

BioShock Centrum

Lélegzetelállító: ő lesz a BioShock film főszereplője?!

2023. február 02. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix-keanu-reeves.jpg

Igazán mulatságos pletyka kezdett terjedni a BioShock filmről, amiről egyelőre kb. csak annyi a tuti infó, hogy a Netflix készíti, a rendező Francis Lawrence (Legenda vagyok), a forgatókönyvíró pedig Michael Green (Logan). Előbbi egyébként nagyon optimista a művel kapcsolatban, reméljük igaza lesz. No de lássuk a legújabb pletykát!

A Giant Freakin Robot nevű oldalon jelent meg az

Exkluzív: Keanu Reeves-szel folynak a tárgyalások a BioShock film főszerepével kapcsolatban

című őrületes íromány, melyben a "megbízható és már bizonyított források" állítják, hogy Keanut szemelték ki a főszerepre.

Az oldal nevéből kiindulva azt is el tudjuk képzelni, hogy a ChatGPT-vel (mesterséges intelligencia alapú chatbot) íratnak cikkeket, csak úgy a poén kedvéért. Mivel a rendező már dolgozott együtt Keanuval (Constantine, a démonvadász), valamint a színész a Cyberpunk 2077 óta a játékosok még nagyobb kedvence, így logikus választásnak tűnhet egy MI számára.

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix-keanu-reeves_2.jpg

Na de számunkra nem annyira, mivel Jack sokkal fiatalabb (24), mint Kortalan Keanu (58), amin persze lehet változtatni, de szerintünk nem fog ennyire eltérni az alapanyagtól a Netflix. Már csak azért sem, mert az HBO rendesen feladta nekik a leckét a The Last of Us sorozattal, szóval reméljük mindent megtesznek, hogy maradandót alkossanak.

Ti mit gondoltok a pletykáról, illetve kit tudnátok elképzelni Jack szerepében?

Forrás: Giant Freakin Robot

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr6018039636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása