Logo Pic
Apuleius 2024. május 15.

Az Atalanta elleni mérkőzés

coppa_italia_logo.jpgA Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját.

A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is érdekelt Atalanta együttesével mérkőznek meg az Olasz Kupa döntőjében.

A Juventus mindeddig 14 alkalommal hódította el ezt a trófeát, legutóbb a 2020-21-es szezonban éppen az Atalanta elleni 2:1-es győzelemmel, míg a bergamóiak négy elveszített döntő mellett egyszer, az 1962-63-as szezonban tudtak győzedelmeskedni. 

Massimiliano Allegri keretébe visszatért Danilo és Alex Sandro, azonban Mattia De Sciglio és az eltiltását töltő Manuel Locatelli is kihagyja a római mérkőzést.

A 21:00-kor kezdődő mérkőzést a Sport 1 közvetíti majd élőben.

A Juventus 23 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Alex Sandro, Rugani, Cambiaso, Djaló

Középpályások: Kostić, McKennie, Miretti, Weah, Rabiot, Alcaraz, Nicolussi C.

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Yıldız, Iling-Junior, Kean

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 7 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 4 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 3 nap
Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?
venember83 • 1 nap
„Ha elindul a szöveg, nekem ömlik” – Ketioz-interjú
soostamas • 4 nap
Cikkek a címlapról
Düsseldorf és Wuppertal
Az sem kevés, mikor egy hétvége alatt járunk be egy nagyvárost, de még fárasztóbb, mikor három nap alatt négy kisebbet. Ez a bejegyzés a hétvégi kiruccanás első felét, Düsseldorfot és Wuppertalt tartalmazza, hamarosan jön a második rész.
Te vagy a színfolt, csak mindenki színvak - Rec.hu
Most én vagyok én, vagy csak megjátszom magam? Én is körülmények között körözgetek. Milyen jó volt, amikor még nem volt miért görcsben lenni. Megveszek neked mindent, csak az agyamat ne szédítsd meg. Körülöttem mindenki olyan kibaszott okos. Ott is ugyanaz a gány, csak több a nevetés. Amíg a dolgok…
>