BioShock Centrum

BioShock Centrum

Így nézne ki a BioShock 4, ha a steampunk Párizsban játszódna

2023. április 14. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-4-steampunk-parizs.jpg

Egy kreatív csapat, a TeaserPlay megálmodta, milyen lehetne a következő BioShock, ha Unreal Engine 5 alatt futna, és egy szabadon bebarangolható Párizsban játszódna. Videó a tovább mögött!

A videó alatt az alábbiak olvashatók:

"Elképzelve az új BioShock játékot Unreal Engine 5-ben

A videóban a BioShock alapján készítettünk egy demót. Még mindig nem tudni, hol játszódik majd a következő BioShock, de mi egy steampunk világot képzeltünk el, Párizzsal ötvözve. Ez a demó azt mutatja meg, hogyan fest majd a játék Unreal Engine 5 alatt. Ne felejtsük, hogy ez csak egy technikai demó, és különbözik egy igazi játszható játéktól. A demó RTX 4090 videokártyával, 4K-ban, dinamikus felbontás mellett 50-60 FPS-sel fut. Ahogy mindig, most is a legfrissebb Unreal Engine funkciókat használtuk, ide értve a Lument, a Nanite-ot, magas felbontású tükröződést, stb., reméljük tetszeni fog!"

A TeaserPlay egyébként rengeteg ilyen "kamu" videót készít, érdemes ellátogatni a YouTube csatornájukra.

Nektek hogy tetszik a steampunk Párizs?

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr2018102674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása