BioShock Centrum

BioShock Centrum

Ez lenne az első kép a BioShock 4-ből?

2024. július 14. - MastigiasHU

bioshock-4-screenshot-2k-cloud-chamber-bioshock-centrum.jpg

Tegnap felbukkant egy screenshot, ami állítólag a BioShock 4 egyik korai, 2021-es változatából származik. Lássuk miről van szó pontosan!

Az MP1ST nevű oldal hozta le a képet, amit állításuk szerint egy 2K-s vizuális effekt művésztől szereztek, és egy 2021-es demo változatból származik. A screenshoton a Parkside demo felirat olvasható - ez nem a Lidl saját márkás barkácseszközeire utal, hanem a játék korai kódneve. No de nem is húzom tovább az időt, íme:

Mit olvashatunk ki belőle? Spekuláljunk együtt!

  • a toronyszerű cucc egy gömbbel (ami olyan mint a Nap) a tetején: lehet, hogy egy újfajta világítótorony?
  • Ricochet Shotgun: a fegyverválasztó két további shotgunt mutat, de ezek valószínűleg csak helykitöltők. Úgy tűnik azonban, hogy az első két résszel ellentétben itt is, ahogy az Infinite-ben limitált lesz a fegyverek száma, amiket magunkkal vihetünk.
  • plazmidok: bal alul több képesség ikonját is szemügyre vehetjük, de nincs hozzájuk mérőcsík. Lehetséges, hogy ezek maguktól visszatöltődnek majd?
  • A mágnes esetleg a telekinézisre, a villám pedig az electro boltra utalhat, de mindkettőnél érdekesebb a stopper, ami időmegállítást jelenthet?  
  • És ha már idő: bal felül látható az életcsík, és egy mérőcsík egy homokóra-ikon mellett. Lehet, hogy időlassítás is lesz? A BioShock játékokban eddig nem volt időmanipuláció, szóval ez tényleg menő újítás lenne! 

Így hirtelen ennyi, Ti mit gondoltok? Egyáltalán valós lehet ez a screenshot? Tekintve, hogy nincs április elseje, akár még igazi is lehet. Kíváncsian várjuk a további infómorzsákat, igazán ideje lenne már gurítania valamit a 2K-nek a témában...

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr5518446325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása