BioShock Centrum

BioShock Centrum

Boldog 16. szülinapot, BioShock!

2023. augusztus 21. - MastigiasHU

bioshock-centrum-16-eves-a-bioshock.jpg

2007. augusztus 21.: a dátum, ami mindannyiunk életét örökre megváltoztatta. Csak viccelek, de egy biztos: ekkor indult hódító útjára a BioShock első része PC-n és Xbox 360-on, majd PS3-on és Mac OS X-en. Jelenleg nemcsak a BioShock élőszereplős filmváltozata készül, hanem a BioShock 4 is, de ezekről egyelőre keveset tudunk, úgyhogy maradjunk az első résznél!

2007. igen kellemes év volt a játékvilágban: ekkor jelent meg az Assassin's Creed, a Crysis, a Mass Effect, a Portal, a The Witcher, az Uncharted, a CoD 4: Modern Warfare, a Halo 3, a God of War II és a Team Fortress 2 is.

No meg a BioShock, melyről jómagam csak pár hónappal később értesültem, egy ajánlót, vagy talán tesztet olvastam el, és annyira jól hangzott az egész koncepció, hogy egyből kipróbáltam. Az első pillanattól teljesen elvarázsolt az atmoszféra, a hangok, a zenék, a játékmenet, lényegében minden. Beszippantott, na. Olyannyira, hogy még a baráti összejövetelek után, késő éjjel sem az ágyikó volt az első gondolatom, hanem Rapture.

Mondanom sem kell, mekkorát néztem, amikor kiderült A Csavar, minden addigi gondolatomat, érzésemet, elképzelésemet felülírva. Ez az élmény a mai napig elkísér, imádom az egész sorozatot, kíváncsian várom, hová visznek még el minket az alkotók.

A BioShock gyűjtői kiadásán kívül beszereztem a BioShock 2 Special Editiont, a BioShock Infinite: Ultimate Songbird Editiont, egy NECA Big Daddy-t, két NECA Little Sistert, John Shirley: Rapture című regényét, és egy keményfedeles BioShock jegyzetfüzetet. Ó és van egy láncszemes tetkóm...

Egy szó mint száz, újabb boldog születésnapot, BioShock!

Nektek mi található a BioShock gyűjteményetekben, és mit jelent számotokra a BioShock?

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr7818197209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása