BioShock Centrum

BioShock Centrum

Érkezik a BioShock és a Blade Runner szerelemgyereke!

2024. március 18. - MastigiasHU

nobody-wants-to-die-bioshock-centrum.jpg

A napokban egy lengyel fejlesztőcsapat a semmiből robbant be a köztudatba, ugyanis bejelentették első játékukat, a Nobody Wants to Die-t, ami egy kicsit BioShock, egy kicsit Szárnyas fejvadász, egy kicsit Cyberpunk, meg egy kicsit Deus Ex is. Következzenek a részletek, a kedvcsináló videó, és egy képgaléria!

A játék 2329-ben játszódik, a helyszín New York. A technológia odáig fejlődött, hogy az emberiségnek nem kell többé félnie a haláltól: a tudatunkat egyik testből a másikba költöztethetjük, feltéve, ha van rá elég pénzünk... Az örök élet illúziója azonban veszélybe kerül, amikor egy sorozatgyilkos az elit tagjait kezdi el levadászni. Főhősünk, James Karra detektív egy halálközeli élmény után nyomozásba kezd, hogy felgöngyölítse az ügyet, egy Sara Kai nevű újonccal, és időmanipulációs karperecével karöltve.

No de elég a szócséplésből, következzen az előzetes!

Az biztos, hogy nem sz*rral gurigáznak a 2020-ban alapított Critical Hit Games stúdiónál, hogy egyből egy ilyen játékkal állnak elő az ismeretlenségből. Unreal Engine 5, belsőnézet, időmanipuláció, halhatatlanság, mindez egy noiros hangulattal nyakon öntve - már most kipróbálnánk! Most pedig jöjjenek a képek, amikből árad a hamisítatlan BioShock-hangulat:

Ha minden jól megy, a játék még idén megjelenik, PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re. Nektek hogy tetszik? 

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr7818357047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása