BioShock Centrum

BioShock Centrum

Netflix-féle BioShock film: "Nem törjük meg a kánont"

2023. december 23. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix-francis-lawrence.jpg

Most, hogy véget ért a hollywoodi sztrájk, a BioShock film forgatókönyvírója után maga a rendező is megszólalt, és azt kell, hogy mondjuk, remek hírekkel szolgál!

Francis Lawrence-nek most jelent meg egy új filmje, Az éhezők viadala előzménysztorija, az Énekesmadarak és kígyók balladája. Miközben ezt a filmet promózta, megkérdezték arról is, hogyan halad a BioShock projekt:

Jól. Nagyon jó forgatókönyvünk van.

A film a játékot dolgozza fel, de ha minden igaz, lesz egy-két meglepetés is a rajongók számára:

Ó, van pár új apróságunk, igen. Úgy értem első a játék, és nagyon hűek leszünk hozzá, semmiképp sem törjük meg a kánont. De lesz pár új fordulat is, amik meglepik majd a rajongókat, mégis tökéletesen illeszkednek.

Nocsak, ez nem is hangzik rosszul! Persze mindaddig, amíg ezek a csavarok tényleg illeszkednek a nagy egészbe. Megjelenési dátumról még mindig nincs hír, de egyelőre a 2025 tűnik a legvalószínűbbnek.

Forrás: GamesRadar

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr4718287107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása