BioShock Centrum

BioShock Centrum

A hollywoodi sztrájk a BioShock filmet sem kíméli

2023. szeptember 14. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix-michael-green.jpg

Megszólalt a BioShock film írója, Michael Green, aki izgatottan várja a munka folytatását. Részletek a tovább mögött!

Tavaly februárban robbant a hír, hogy a Netflix fogja elkészíteni az élőszereplős BioShock filmet, aztán pár hónappal később az is kiderült, hogy a rendezésért az a Francis Lawrence lesz felelős, akinek többek között olyan filmeket köszönhetünk, mint a Constantine - A démonvadász, vagy a Legenda vagyok. Az író pedig nem más, mint Michael Green, aki a Logan és a Szárnyas fejvadász 2049 forgatókönyvét is készítette.

Tavaly novemberben hallottunk utoljára a projektről: akkor Lawrence mondott egy-két mondatot, ami bizakodásra adhatott okot, de aztán idén májusban beütött az író- és színész-sztrájk Hollywoodban, ahol gyakorlatilag leállt a film- és sorozatgyártás.

Most viszont Green is megszólalt, méghozzá a Szeánsz Velencében/A Haunting in Venice promotálása közben, aminek a forgatókönyvét szintén ő szerezte:

Mi is, mint mindenki más a városban, arra várunk, hogy megoldódjanak ezek a sztrájkok, remélhetőleg olyan módon, ami tiszteletben tartja a művészek erőfeszítéseit, hogy visszatérhessenek a munkához.

Amikor otthagytuk a dolgokat, mindenki mindkét oldalon, nagyon izgatottak voltunk, hogy folytathassuk és hogy minél hamarabb visszatérhessünk.

És akkor most jöjjön a lényeg:

Amin akkor dolgoztunk, az egy olyan tervezet volt, ami végre zöld utat kaphat.

Ebből egy kicsit az jön le, hogy sajnos még semmi sem biztos, de a remény hal meg utoljára, ugyebár... Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás: The Wrap
Borítókép: Promptyper

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr2318214543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása