BioShock Centrum

BioShock Centrum

BioShock film - Megvan a rendező és a forgatókönyvíró!

2022. augusztus 28. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix.jpg

Idén február 15-én a semmiből érkezett a hír, miszerint a Netflix élőszereplős filmet készít a BioShock-ból. Akkor még nem sok részlet derült ki, most viszont bejelentették a rendezőt és a forgatókönyvírót is, akik kifejezetten bizakodásra adnak okot!

A rendező nem más lesz, mint Francis Lawrence, aki 1996-2005 között zenei videoklipeket készített, majd 2005-ben  ő rendezte a Constantine - A démonvadászt, 2007-ben pedig a Legenda vagyokot. Az ő nevéhez fűződik még a a Vizet az elefántnak c. Robert Pattinson film, Az éhezők viadala: Futótűz, A kiválasztott - 1. és 2. rész, a hazánkban forgatott Vörös veréb, valamint jövőre tőle érkezik Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája is.

A forgatókönyvíró Michael Green lesz, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint a Logan és a Szárnyas fejvadász 2049, ő írta a Kenneth Branagh-féle Poirot filmek forgatókönyveit, illetve az Amerikai istenek c. sorozaton is dolgozott.

Nagyon kíváncsian várjuk,mi sül ki ebből a párosból, reméljük a legjobbakat!

A film megjelenéséről továbbra sincs információ, amint lesz, szólunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr1117918125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása