BioShock Centrum

BioShock Centrum

Folytatódnak a BioShock film munkálatai

2023. október 23. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix-2023-10-23.jpg

Szeptember végén véget ért a május eleje óta tartó hollywoodi író- és színész-sztrájk, így tovább folytatódhatnak a félbemaradt projektek, köztük a Netflix-féle BioShock is. A film forgatókönyvírója Michael Green nemrég a Collidernek adott interjút, melyben kitért a BioShockra is. Részletek a tovább mögött!

Sokat nem árulhatok el, mert a végén megjelenik egy lézercélzóka a homlokom közepén, de a Netflix le volt nyűgözve. A sztrájk előtt is izgatottak voltak, és most is azok. Amint véget ért a sztrájk, már jött is a hívás, hogy 'Hogy haladsz? Készen állsz...?' Rendszeresen tartottunk megbeszéléseket Francis Lawrence-szel [a rendező] és a csapatával, hogy finomítsuk a terveket, és visszatérhessünk. Mindannyian optimisták vagyunk, imádjuk. Ez egy nagy, burjánzó rémálom világ, amit valóságosnak akarunk bemutatni. Hiszünk benne. Imádnám, ha legközelebb már konkrétumokkal is szolgálhatnék.

Mindez nem hangzik rosszul, kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás: Collider

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr3418241291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása