BioShock Centrum

BioShock Centrum

BioShock PS3 - Challenge Rooms [archív]

2011. február 12. - MastigiasHU

bioshock-centrum-archiv-bioshock-ps3-challenge-rooms.jpg

A Challenge Rooms a játékosok feladatmegoldó és harci képességeit hivatottak tesztelni. Extra letölthető tartalomként érhető el a csomag, kizárólag PlayStation 3-ra. Összesen 3 nagyobb szoba van, mind-mind a saját feladataival. Mindhárom szoba egy-egy képregény borítóval kezdődik, amin Sander Cohen van, és az 1950-es évek klasszikus EC Comics borítóit idézik. A fenti, vagy lentebbi címre kattintva láthattok egy előzetest, ezeket a képregény borítókat, valamint a pályák rövid leírását, jó olvasgatást!

Előzetes:

 
1. pálya: The 'I' in the Team (Az "Én" a Csapatban)

bioshock-centrum-archiv-bioshock-ps3-challenge-rooms-1.jpg

"A Big Daddy megvadult! Meg tudod menteni a Little Sister-t... fegyver nélkül!?!"

Ebben a szobában a Rapture-i Firing Range helyszínen találjuk magunkat, ahol az a feladatunk, hogy likvidáljunk egy Big Daddy-t: fegyverek és támadó plazmidok nélkül! Akinek elképzelése sincs, hogy ezt miként lehet kivitelezni, az lesse meg az alábbi videót - de csak saját felelősségre, mivel SPOILER-es! --> Megnézem <--


2. pálya: 
A Shocking Turn of Events (Az események sokkoló fordulata)

bioshock-centrum-archiv-bioshock-ps3-challenge-rooms-2.jpg

"A Little Sister csapdába esett egy óriáskerék tetején!!! Meg tudod menteni... mielőtt túl késő!?!"

Ezen a pályán egy Little Sister ragadt egy óriáskerék tetején. A mi dolgunk lehozni őt, viszont az óriáskerék kezelőszerve meghibásodott, így áramot kell termelnünk – Elektrosokk plazmid használata nélkül! Itt már rendelkezésünkre állnak fegyverek, és a Gene Tonic-ok is (pl. ha megütnek minket, áramot gerjeszt a testünk). Egy új tonic is megjelenik, „Instant Piano Prodigy” néven. Videó végigjátszás --> ERRE <--.


3. pálya: 
Worlds of Hurt (A Sebzés világai)

bioshock-centrum-archiv-bioshock-ps3-challenge-rooms-3.jpg

"Meg kell mentened a Little Sister-t, de előtte be kell lépned, és vissza kell térned A Végzet Nyolc Ajtajából!!!"

A harmadik, és egyben utolsó szoba a harci képességekre összpontosít. A játékos különböző alszobákon halad keresztül, más és más ellenfél típusokat likvidálva. Az alszobákat elvégezve pénzt és ADAM-ot kapunk, amivel újabb fegyvereket, töltényeket és Plazmidokat vehetünk a következő alszobához. 9 részes videó végigjátszás 1. része: --> Megnézem <--

Nos, ezek lennének a PS3-as verzió "Challenge Rooms" című DLC-je. Nagy kár, hogy PC-re és Xbox-ra nem jelentek meg. Nektek mi a véleményetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr7117921249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása