BioShock Centrum

BioShock Centrum

Íme a BioShock és a Baldur's Gate szerelemgyereke!

2023. szeptember 01. - MastigiasHU

bioshock-centrum-new-arc-line-infinite-baldurs-gate.jpg

Júniusban láthattuk a Clockwork Revolution, amit akkor még "időmanipulációs Infinite"-ként aposztrofáltunk, most pedig bemutatkozott a New Arc Line, mely úgy néz ki, mintha az Infinite megkapta volna a Baldur's Gate játékmechanikáit. Mutatjuk, miről van szó!

A hivatalos leírásból annyi derül ki, hogy egy gazdag történetű, egyjátékos RPG-ről van szó, ami a Mágia és Technológia aranykorában játszódik. Fejleszthetünk halálos eszközöket, vagy rámehetünk a varázslatra, harcra, lopakodásra, esetleg a rábeszélés művészetére, szerelembe eshetünk, sőt összeesküvések részesei is lehetünk. 

Mindez nem is hangzik rosszul, a látvány pedig önmagáért beszél. Megjelenés várhatóan 2024-ben, PC-re, PS5-re, és Xbox X-re és S-re. Ti kipróbáljátok majd?

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr1118205283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása