BioShock Centrum

BioShock Centrum

Reagált a BioShock Infinite klón kiadója

2023. június 14. - MastigiasHU

bioshock-centrum-clockwork-revolution-microsoft-reakcio.jpg

A napokban mutatták be a Clockwork Revolution című akció-RPG-t az Xbox Games Showcase 2023-on, ami tagadhatatlanul hajaz az Infinite-re. Nem ment el a dolog mellett a Microsoft sem!

Előzmény: Időmanipulációs BioShock Infinite jöhet?

Egy Twitter-felhasználó, Butmac, aki állítólag a BioShock Infinite trailereken dolgozott, össze is szedte a hasonlóságokat:

A Microsoft minderre úgy reagált, hogy "Bármilyen hasonlóság nem szándékos. A játékosok teljes mértékben személyre szabhatják majd saját karakterüket a játékban."

A fejlesztőcsapat inXile főnöke, Brian Fargo pedig kiemelte, hogy a Clockwork egy mély RPG, szerteágazó párbeszédrendszerrel, és fekete humorral.

Szóval "same, same, but different", ahogy az angol mondaná, a hangulat és a látvány szinte ugyanolyan, viszont míg az Infinite egy FPS volt, addig a Clockwork egy RPG lesz.

A hivatalos leírás pedig az alábbi:

Miután belebotlasz egy hihetetlen találmányba, ami lehetővé teszi az időutazást a múltba, felfedezed, hogy a várost, amit otthonnak hívsz - Avalont, a pezsgő, gőz hajtotta metropoliszt - alaposan kidolgozták a történelmi események megváltoztatásával.

A kulcspillanatokhoz való visszautazással a cselekedeteid és döntéseid pillangó-effektust hoznak létre a mély, sztorialapú világban és Avalon karaktereiben, ami arra készteti őket, hogy változzanak és új módon reagáljanak.

Mindez egyébként nem hangzik rosszul, kíváncsian várjuk a további infókat!

Forrás: IGN

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr5318146098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása