BioShock Centrum

BioShock Centrum

Ken Levine elárulta, miről szól majd a Judas!

2024. március 03. - MastigiasHU

bioshock-centrum-judas-megjelenes.jpg

Na jó, egy vallomással tartozom: ezek nem is annyira friss infók, csak mellettem mentek el valahogy, pedig már a legutóbbi előzetes megjelenésekor rendelkezésünkre álltak. Ken Levine a PlayStation Blogon árult el ezt-azt a sztoriról, gyorsan pótoljuk is be, mit mondott!

Minden játékunkban a karakterek voltak a sztori mozgatórugói*. Harcoljanak akár az óceán alatt Andrew Ryan meggyilkolásáért, vagy a szökésért a felhők közül Elizabeth-tel, a történet középpontjában mindig ezek a személyiségek állnak. De mi lenne, ha választhatnánk, hogy kivel akarunk barátkozni, és kit támadnánk hátba?

A Judas-szal egy olyan élményt szeretnénk létrehozni, ahol ezek a döntések és a sztori kibontakozásának módja is rajtatok múlik. Judas-ként ti lesztek a sztori mozgatórugói, új karakterekkel megismerkedve - és megváltoztatva őket - oly módon, amivel még nem találkozhattatok korábbi játékainkban.

A Judas-ban egy teljesen új világot fedezhettek fel: a Mayflower folyosóit, egy olyan űrhajó-városét, ahol a lakókat kémkedésre, és arra kondicionálták, hogy a legkisebb sértésre is széttépjék egymást. Ahol gépek uralják minden aspektusát az üzletnek, művészetnek, és a kormányzásnak. A hajó vezetői megpróbáltak valami olyanná formálni, ami nem vagy: mintapolgárrá. Ezért pusztító forradalmat robbantottál ki, hogy az egészet lerombold.

Helyre akarod hozni, amit elszúrtál, vagy hagyod, hogy minden elégjen? Ez egy olyan döntés, amit csak te hozhatsz meg.

 

*Nos, kivéve a SWAT 4-et. De azt is imádtuk.

Forrás: PlayStation Blog

Na mit szóltok hozzá??? Kíváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban hogy fog ez kinézni, mindenesetre izgalmasan hangzik! Megjelenési dátumról továbbra sincs hír, mindössze annyit tudunk, hogy valószínűleg 2025. március előtt fog megjelenni. Az első trailert itt találjátok, a másodikat pedig itt

További hírek a témában:

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr1618344533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása