BioShock Centrum

BioShock Centrum

Január 31-én újabb Judas videót láthatunk? [Frissítve]

2024. január 30. - MastigiasHU

bioshock-centrum-judas-2024-state-of-play-sony.jpg

Frissítés: bejött a tipp, valóban új videót kaptunk!

Eredeti hír: A BioShock atyjának új játékáról, a Judas-ról egyelőre nem sokat tudni, egyelőre annyi biztos, hogy készül, és a koncepciója alapján kb. egyfajta BioShock lesz az űrben. Lehet, hogy nemsokára többet is megtudhatunk róla?

Történt ugyanis, hogy pár napja egy szivárogtató megszellőztette, hogy január végén-február elején egy újabb State of Play-re számíthatunk (ez általában a Sony 40-50 perces eseménye, ahol újdonságokat szoktak bemutatni a játékosoknak), méghozzá az alábbi felhozatallal:

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Sonic Generations Remaster
  • Silent Hill 2
  • Új Metro játék
  • Judas

Mindez persze pletyka szinten volt kezelendő - mindaddig, amíg a Sony nem sokkal később hivatalosan is be nem jelentette, hogy január 31-én látható a következő State of Play! Méghozzá 40 perc hosszúságban, többek között olyan játékokkal, mint a PS5-re érkező Stellar Blade és Rise of the Ronin, illetve más címek és PS VR2 játékok, amik 2024-ben, vagy később jelennek meg.

Szóval bizakodásra adhat okot, hogy a szivárogtató két tippje is bejött: január vége, és a Rise of the Ronin - akkor miért ne jöhetne be a Judas is? 

Január 31-én, hazai idő szerint 23:00-kor kiderül, pl. ide kattintva, YouTube-on!

További hírek a témában:

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr4818315141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása