BioShock Centrum

BioShock Centrum

Ekkor érkezhet a Judas?

2023. február 07. - MastigiasHU

bioshock-centrum-judas-megjelenes.jpg

Majd' kerek 2 hónapja láthattunk/hallhattunk először a BioShock atyjának új játékáról, a Judas-ról, most pedig arra is fény derült, mikor jelenhet meg  - feltéve, ha a kiadó számításai helyesek...

A Take-Two terveiben ugyanis 87 játék kiadása szerepel 2025 márciusáig. Az IGN újságírója rákérdezett a kiadó CEO-jánál, Strauss Zelnicknél, hogy beletartozik-e ebbe a merítésbe a Judas is, amire az volt a válasz, hogy igen. Hogy ez most azt jelenti, 2025 márciusában, vagy addig jelenik-e meg a játék, az már egy másik kérdés.

Nem akarunk túl optimisták lenni, hogy esetleg még hamarabb is - az újságíró viszont inkább arra kérdezett rá, lehetséges-e, hogy kicsúsznak a tervezett időkeretből, amire Zelnick így válaszolt: 

Volt pár csúszásunk az utóbbi években. Most viszont stabilnak érezzük magunkat. Remek érzéseim vannak a közelgő menetrendünkkel kapcsolatban. Persze bármikor lehetséges egy kis késedelem, de a csapatok nagyon jól működnek, és optimista vagyok, hogy ütemezetten dobhatjuk majd piacra a remek címeket.

Reméljük jók a megérzései!

A Judas-ról egyelőre csak annyit tudunk biztosan, hogy egyjátékos sztorialapú FPS lesz, ami PS5-re, Xbox Series X/S-re, és PC-re érkezik majd.

Forrás: IGN

További hírek a témában:

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr6618043744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása