BioShock Centrum

BioShock Centrum

Bemutatkozik a BioShock Centrum! [archív]

2010. szeptember 06. - MastigiasHU

bioshock-centrum-archiv-bemutatkozik-a-bioshock-centrum.jpg

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a BioShock Centrumot, mely a BioShock-kal, annak folytatásaival és minden vele kapcsolatos hírrel foglalkozik majd!

Üdvözlök minden kedves Olvasót! Mastigias vagyok, a Frontvonal egyik szerkesztője. Kedvenc játékom a BioShock, ezért úgy döntöttem, készítek egy oldalt, melyet teljesen ennek a témának szentelek - ebben segítségemre sietett HunterGS kollégám, aki videók feliratozásával fogja színvonalasabbá tenni az oldalt, és Corpus86, aki fordításokkal lep meg majd minket. Remélem tetszeni fog, amit csinálunk, és érdekes információkra leltek itt, a BioShock Centrumban!

Ha tetszik az oldal, LIKE-olhatod Facebookon, követheted Twitteren, vagy videózhatsz Youtube Csatornánkon, sőt, kommentelhetsz is - a visszajelzésekkel pedig segíted munkánkat, akár pozitív, akár negatív a véleményed. Előre is köszönjük!

A rövid, de tömör bevezetés után nem is szaporítom tovább a szót, kezdjük meg a hírezést, illetve az archívum feltöltését! Szemezgessetek nyugodtan, van már egy-két hasznos dolog, érdekes információ az oldalon. További szép napot mindenkinek!

U.I.: az alább látható bejegyzések az adatbázishoz tartoznak, elnézésetek kérjük miattuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr9617921151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása