BioShock Centrum

BioShock Centrum

[Reagált a 2K] Áll a bál a BioShock: The Collection legutóbbi frissítése miatt

2022. szeptember 04. - MastigiasHU

bioshock-centrum-bioshock-the-collection-steam-2k-launcher.jpg

[REAKCIÓ] A Steamen megjelent egy üzenet a BioShock címeknél, miszerint:

A 2K tudatában van a legutóbbi frissítés lehetséges hatásainak, és dolgozik a megoldáson. Játékosaink élménye mindennél fontosabb, amint új információ áll rendelkezésünkre, értesítjük a közösséget.

Eredeti sztori a tovább mögött!

Áll a bál a BioShock: The Collection legutóbbi frissítése miatt

Ez a frissítés ugyanis nem hibákat javít, hanem...

...a Steambe integrál egy 2K Launcher nevű őrületet. Eddig nem volt más dolgunk, mint rányomni a "Játék" gombra a játék adatlapján a Steam könyvtárunkban, és indultak is a kalandok. 

Most viszont miután rányomunk a Játék gombra, a 2K Launcher indul el, amiben szintén van egy adatlap, és egy másik "Játék" gomb, amire szintén rá kell nyomnunk, és csak aztán indul a móka. Illetve vásárolgathatunk is, tehát bolt a boltban. Vagy mi.

És hogy mi értelme mindennek? Valószínűleg semmi, ráadásul a frissítés tönkretette a Linuxos és Steam Deckes BioShock epizódokat, szóval áll a bál, a rajongók negatív értékelésekkel bombázzák az adatlapokat.

A "Quality of Life Update"-nek csúfolt elnevezett frissítés hivatalos leírása az alábbi:

"Az e heti frissítés számtalan életminőség javulást hoz, ideértve: felhasználói fiók hozzáadása opció a játékon belül. Egy új Launcher beépítese, mely külön bolttal rendelkezik, új tartalmak beszerzéséhez."

Hát, nem csodálkoznánk, ha bekerülne a köztudatba a "Javítsa az életminőségedet a 2K!" szitokmondat, mert ez minden, csak nem javulás.

Nem először fordul elő, hogy a 2K szépen csendben 2K Launchert erőltet a játékosokra, ugyanez történt nemrég a The Quarry-vel is, úgyhogy létezik már pár kreatív megoldás, hogyan kerülhető ki a dolog - ezeket azonban csak saját felelősségre próbáljátok ki!

Mit szóltok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://bioshock.blog.hu/api/trackback/id/tr2117923017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása