BioShock Centrum

BioShock Centrum

[Április bolondja] Külsőnézetes lesz a BioShock 4?!

2024. április 01. - MastigiasHU

bioshock-4-szivargas-bioshock-centrum.jpg

Frissítés 2024.04.02: természetesen az alábbiakban olvasható "hír" csak április tréfa volt, tudtommal fel sem merült, hogy a 4. rész külsőnézetes legyen :)

Eredeti sztori: Ezt nem láttuk jönni: miután a 2K nemrég egy emojival erősítette meg, hogy továbbra is készül náluk a BioShock 4, kiszivárgott egy belsős dokumentum, amiből jó pár korábbi pletyka megerősítést nyert, sőt egy újat is kaptunk: a BioShock sorozat történetében először nem belső-, hanem külsőnézetes lesz a nézőpont!

Tovább

Érkezik a BioShock és a Blade Runner szerelemgyereke!

nobody-wants-to-die-bioshock-centrum.jpg

A napokban egy lengyel fejlesztőcsapat a semmiből robbant be a köztudatba, ugyanis bejelentették első játékukat, a Nobody Wants to Die-t, ami egy kicsit BioShock, egy kicsit Szárnyas fejvadász, egy kicsit Cyberpunk, meg egy kicsit Deus Ex is. Következzenek a részletek, a kedvcsináló videó, és egy képgaléria!

Tovább

Január 31-én újabb Judas videót láthatunk? [Frissítve]

bioshock-centrum-judas-2024-state-of-play-sony.jpg

Frissítés: bejött a tipp, valóban új videót kaptunk!

Eredeti hír: A BioShock atyjának új játékáról, a Judas-ról egyelőre nem sokat tudni, egyelőre annyi biztos, hogy készül, és a koncepciója alapján kb. egyfajta BioShock lesz az űrben. Lehet, hogy nemsokára többet is megtudhatunk róla?

Tovább

Folytatódnak a BioShock film munkálatai

bioshock-centrum-bioshock-film-netflix-2023-10-23.jpg

Szeptember végén véget ért a május eleje óta tartó hollywoodi író- és színész-sztrájk, így tovább folytatódhatnak a félbemaradt projektek, köztük a Netflix-féle BioShock is. A film forgatókönyvírója Michael Green nemrég a Collidernek adott interjút, melyben kitért a BioShockra is. Részletek a tovább mögött!

Tovább

Az új Intel Arc driver javítja a BioShock Infinite teljesítményét!

2023. szeptember 24. - MastigiasHU

bioshock-centrum-intel-arc-driver-infinite.jpg

Van ugye a két nagy videokártya-gyártó, az nVidia (GeForce kártyák), és az AMD (Radeon kártyák). No de tavaly március óta van egy új szereplő is a piacon, méghozzá az Intel (Arc kártyák) - most utóbbiakról lesz szó.

Tovább
süti beállítások módosítása